Haglofs Cargo 40 Corrosion/Dusty Rust

SKU: 338053
Geslacht: Dames, Mensen, Unisex

Levertijd - Werkdagenagen: 4 – 7

Availability: Out of stock

64,95 €
Haglofs

Product Description

Details

Haglofs Cargo 40 Corrosion/Dusty Rust

DROPPED (Driftwood/Carnelia) Onze veelzijdige lading is zorgvuldig ontworpen om de perfecte duffel. Ze zijn licht en samendrukbaar, met een uitbreidbare flat pocket op het deksel, en kan worden uitgevoerd comfortabel drie manieren.

Haglofs Cargo 40 Productomschrijving:

gedaald (Driftwood/Carnelia) Onze veelzijdige lading is zorgvuldig ontworpen om de perfecte duffel. Ze zijn licht en samendrukbaar, met een uitbreidbare flat pocket op het deksel, en kan worden uitgevoerd comfortabel drie manieren.

Haglofs Cargo 40 Productkenmerken:

  • Stowable schouderbanden
  • aantrekriemen
  • Uitbreidbaar pocket boven
  • Daisy chains

Haglofs Cargo 40 Materiële kenmerken:

  • 450D Polytex® RS DTY Polyester, bluesign® goedgekeurd.

Haglofs Cargo 40 Careinstructions:

  • Wij adviseren met de hand wassen in lauw water met een soap gebaseerde reinigingsmiddelen. Gebruik geen wasverzachter. Maak alle riemen, verwijder alle afneembare heup gordels en was de rugzak in een badkuip of een grote wastafel. Wrijf de rugzak voorzichtig schoon met een zachte spons en grondig afspoelen. Hang de rugzak te drogen in een goed geventileerde ruimte of buiten, uit de buurt van direct zonlicht.
  • Overig: Wij ontraden met een wasmachine en droger als delen van de rugzak kan losraken of catch and destroy zowel het apparaat en het product. De meeste producten kunnen opnieuw waterdicht met spray-on waterdichting. Zorg ervoor dat alle metalen delen van het product worden grondig drogen voordat opslag om corrosie te voorkomen. Voor langdurige opslag, houd de rugzak in een koele, droge ruimte.

Additional Information

Additional Information

Levertijd - Werkdagenagen 4 – 7
Gebruikte materialen 450D Polytex® RS DTY Polyester,
Wereldwijd DHL Premium Air Mail Ja