Haglofs Roc Lite Women Magnetite/Jade

SKU: 497670
Gender: Dames

Levertijd - Werkdagenagen: 4 – 7

Availability: Out of stock

109,95 €
Haglofs

Product Description

Details

Haglofs Roc Lite Women Magnetite/Jade UK

A suede schoen met hoog comfort voor elke dag. De zool heeft een hoge tractie controle dankzij het unieke patroon. Een beschermende rubber teen de schoen duurzamer en bescherm uw tenen.

Haglofs Roc Lite Women UK Productomschrijving:

Een suede schoen met hoog comfort voor elke dag. De zool heeft een hoge tractie controle dankzij het unieke patroon. Een beschermende rubber teen de schoen duurzamer en bescherm uw tenen.

Haglofs Roc Lite Women UK Productkenmerken:

 • minimalistisch en strak design bovenste biedt comfort en vormgeving
 • Ideaal lichtgewicht verbeter uw vloeiende
 • Ortholite®-technologie biedt hoge ademend en langdurige opvulmateriaal
 • Dual layer EVA tussenzool voor langdurig comfort en demping
 • Engineered studs patroon verbetert de grip en duurzaamheid
 • milieuvriendelijk geproduceerd premium suede leer uit gecontroleerde leerlooierij door leren Werkgroep

Haglofs Roc Lite Women UK Materiële kenmerken:

 • Bovenwerk Bovenwerk: 1.4 tot 1.6 mm, Premium eco-vriendelijke leer uit leerlooierij door leren Werkgroep
 • voetbed: Ortholite®-technologie
 • tussenzool: Dual layer EVA
 • zool: volrubber

Haglofs Roc Lite Women UK Careinstructions:

 • Reinigen: bereid het schoeisel door oppervlakte vuil zoals modder en grit. Bij het reinigen van Haglöfs schoeisel, is het belangrijk dat u een zachte spons onder schoon lauw stromend water. Droog het schoeisel uit met een schone doek of een doek met een natuurlijke temperatuur. Gebruik niet de hulp van een externe warmtebron of direct zonlicht. De rechtstreekse werking van vuur kan een wijziging in de vorm van de schoen. Schoeisel mag nooit worden gereinigd in een wasmachine.
 • Voor optimaal comfort en mond klimaat, maak ook de binnenkant van het schoeisel zo nu en dan met een zachte borstel en lauw water. Verwijder het voetbed. Daarna wassen. Om drogen, vult elke laars of schoen met krant en laat het papier absorbeert de meeste vocht voordat u deze verwijdert om het schoeisel te voltooien. Ongeacht of u binnen of buiten, zorg ervoor dat je schoeisel dries op kamertemperatuur, nooit met behulp van een kachel of droogkast (overmatige warmte kan bijvoorbeeld leiden tot het leer te kraken). Gereinigde schoeisel is best bewaard bij kamertemperatuur met een schoen boom. Slaan nooit vuile schoenen.
 • vóór het eerste gebruik, trakteer laarzen en schoenen met waterdichting, waaronder de veters en tong. Na droging, borstel Nubuck en suède producten met een suede borstel te heroveren dat opgepoetst look. Een suede borstel kan ook worden gebruikt voor lichtere schoonmaken. Behandel de gereinigde oppervlakken van laarzen en schoenen regelmatig met waterdichtheid. Sommige agenten zijn best aan het oppervlak terwijl het nog een beetje vochtig en de lederen poriën worden geopend zodat de waterdichtheid is in staat om binnen te dringen in diepte (volg de instructies op de verpakking). Het is voordeliger ter behandeling van Nubuck en suède laarzen en schoenen met wax voor extra bescherming tegen vocht en slijtage; houd er rekening mee dat hierdoor het oppervlak te verduisteren en nemen een ander uiterlijk - dit is volkomen normaal.

Additional Information

Additional Information

Levertijd - Werkdagenagen 4 – 7
Gebruikte materialen Upper: Upper: 1.4 to 1.6 mm, Premium eco-friendly leather from tannery by Leather Working Group, Footbed: Ortholite® technology, Midsole: Dual layer EVA, Outsole: Solid rubber
Wereldwijd DHL Premium Air Mail Ja