Haglofs Smagan Mid Men Blue Ink

SKU: 497640
Gender: Mensen

Levertijd - Werkdagenagen: 4 – 7

Availability: In stock

129,95 €

* Required Fields

Haglofs

Product Description

Details

Haglofs Smagan Mid Men Blue Ink UK

Lightweight met hoog comfort voor veeleisende dagelijks gebruik. Geperforeerde duurzame suede leveren de beste mond klimaat gedurende de hele dag. Look good feel good!

Haglofs Smagan Mid Men UK Productomschrijving:

Lichtgewicht met een hoog comfort voor veeleisende dagelijks gebruik. Geperforeerde duurzame suede leveren de beste mond klimaat gedurende de hele dag. Look good feel good!

Haglofs Smagan Mid Men UK Productkenmerken:

 • Lichtgewicht en duurzame tussenzool gemaakt door Bio-Solyte
 • Premium eco-vriendelijke leer uit gecontroleerde leerlooierij door leren Werkgroep
 • gereedschap dat speciaal is ontworpen voor de foots natural walking motie
 • Lange vetersluiting voor de beste pasvorm en maximaal comfort.
 • Laser snij openingen en gebosseleerd details

Haglofs Smagan Mid Men UK Materiële kenmerken:

 • Bovenwerk waterafstotende 1,0 - 1,2 mm Premium eco-vriendelijke leer uit leerlooierij door leren Werkgroep
 • voetbed: geperforeerde EVA sockliner
 • tussenzool: Bio - Solyte, gemaakt van traceerbare suikerriet
 • zool: AHAR+® Rubber

Haglofs Smagan Mid Men UK Careinstructions:

 • Reinigen: bereid het schoeisel door oppervlakte vuil zoals modder en grit. Bij het reinigen van Haglöfs schoeisel, is het belangrijk dat u een zachte spons onder schoon lauw stromend water. Droog het schoeisel uit met een schone doek of een doek met een natuurlijke temperatuur. Gebruik niet de hulp van een externe warmtebron of direct zonlicht. De rechtstreekse werking van vuur kan een wijziging in de vorm van de schoen. Schoeisel mag nooit worden gereinigd in een wasmachine.
 • Voor optimaal comfort en mond klimaat, maak ook de binnenkant van het schoeisel zo nu en dan met een zachte borstel en lauw water. Verwijder het voetbed. Daarna wassen. Om drogen, vult elke laars of schoen met krant en laat het papier absorbeert de meeste vocht voordat u deze verwijdert om het schoeisel te voltooien. Ongeacht of u binnen of buiten, zorg ervoor dat je schoeisel dries op kamertemperatuur, nooit met behulp van een kachel of droogkast (overmatige warmte kan bijvoorbeeld leiden tot het leer te kraken). Gereinigde schoeisel is best bewaard bij kamertemperatuur met een schoen boom. Slaan nooit vuile schoenen.
 • vóór het eerste gebruik, trakteer laarzen en schoenen met waterdichting, waaronder de veters en tong. Na droging, borstel Nubuck en suède producten met een suede borstel te heroveren dat opgepoetst look. Een suede borstel kan ook worden gebruikt voor lichtere schoonmaken. Behandel de gereinigde oppervlakken van laarzen en schoenen regelmatig met waterdichtheid. Sommige agenten zijn best aan het oppervlak terwijl het nog een beetje vochtig en de lederen poriën worden geopend zodat de waterdichtheid is in staat om binnen te dringen in diepte (volg de instructies op de verpakking). Het is voordeliger ter behandeling van Nubuck en suède laarzen en schoenen met wax voor extra bescherming tegen vocht en slijtage; houd er rekening mee dat hierdoor het oppervlak te verduisteren en nemen een ander uiterlijk - dit is volkomen normaal.

Additional Information

Additional Information

Levertijd - Werkdagenagen 4 – 7
Gebruikte materialen Upper: Water repellent 1.0 - 1.2 mm Premium eco-friendly leather from tannery by Leather Working Group, Footbed: Perforated EVA sockliner, Midsole: Bio – Solyte, made from traceable sugar cane, Outsole: AHAR+® Rubber
Wereldwijd DHL Premium Air Mail Ja