MSR WhisperLite Universal

SKU: 06631
Geslacht: Dames, Mensen, Unisex

Levertijd - Werkdagenagen: 4 - 7

Availability: Out of stock

159,95 €
MSR

Product Description

Details

MSR WhisperLite Universal
MSR WhisperLite Universal

DE ULTIEME, HYBRIDE-BRANDSTOF BACKPACKEN KACHEL.
De hybride-brandstof WhisperLite universele kachel levert het gemak en de mogelijkheden van brandstof jerrycan sudderen, en gemakkelijk overschakelt naar vloeibare brandstoffen voor langere reizen, koude weersomstandigheden, en internationale gebruik. Onze AirControl octrooi-hangende technologie is wat maakt het echt uniek, het leveren van uitstekende prestaties met alle compatibele brandstoffen. Het is ook het lichtste fornuis in zijn klasse, met uitstekende stabiliteit en een gemakkelijk onderhoud, toe te voegen aan de redenen waarom dat dit zou de enige kachel u ooit op de nodig zult hebben.

Hybride-brandstofprestaties: Patent in afwachting voor AirControl technologie maakt de optimale brandstof/lucht mix voor toppunt-kerf waarneming met busje brandstof, witte gas, kerosine en loodvrije benzine.
Busje vloeibare diervoeders: Levert beter koud weer en lage-brandstofprestaties met een meer consistente uitvoer gedurende de looptijd van elk busje. Jerrycan staan opgenomen.
Lichtgewicht: Aluminium buis van de mixer, extra stabiel roestvrij stalen poten en verfijnd ontwerp gewicht tot een minimum te beperken.
Gemakkelijk overgangen: Vloeistof en busje brandstof couplers koppelen met brandstof-specifieke jets voor snel en gemakkelijk overgangen.
Veld Maintainable: Zelfreinigende Shaker Jet technologie en vernieuwde been vergadering vergemakkelijken snelle reiniging en nog eenvoudiger onderhoud in het veld.
Omvat: Brandstof pomp, voorruit, warmte reflector, kleine-parts kit, instructies en spullen zak. (Brandstof fles niet inbegrepen)
* Voor de beste resultaten met busje brandstof branden altijd MSR IsoPro brandstof vaten.

Additional Information

Additional Information

Levertijd - Werkdagenagen 4 - 7
Gewicht 11.5 oz / 326 g
Wereldwijd DHL Premium Air Mail Ja