Osprey Talon 22 Onyx Black

SKU: 5-374
Gender: Mensen

Levertijd - Werkdagenagen: 4 – 7

Availability: Out of stock

99,95 €
Osprey

Product Description

Details

Osprey Talon 22 Onyx Black S/M
Osprey Talon 22 Onyx Black - S/M

Iconisch is het woord vaak door mensen gebruikt om te beschrijven onze Talon-serie. Waarom? Wij zijn van mening dat de iconische producten een categorie definiëren moeten; dus we het als een compliment nemen. Als het gaat om een perfecte allrounder die de Talon 22 zal u niet teleurstellen, is immers het ontworpen om vastklampen aan je rug als een bange aap. De AirScape achterpaneel en gestanst schuim hipbelt en harnas houdt uw lading onder goede controle maar kunt ventilatie aan de vrije loop. De Schouderbeugel is lengte verstelbaar, past u precies goed. De ingepakte zakken aan weerskanten van de hipbelt snel en gemakkelijk toegang verlenen tot kleinere items zoals telefoon, powerbar, GPS etc. Op de top van het hoofdvak rits rits u een ander kleiner gunstig gelegen vindt portemonnee/sleutel zak. De kant compressoren zijn ontworpen om onder of over de stretch powermesh zijzakken uitvoert. Op de voorkant van de verpakking heb je ook een grote powermesh zak, die ideaal is voor een natte jas of extra lagen van kleding. Houden gehydrateerd tijdens activiteit is essentieel en opnieuw vullen uw hydratatie reservoir is gemakkelijk met de snelle toegang externe hydratatie mouw geboekt. Onze unieke Stow-on-the-Go-systeem betekent niet meer ' pack in- en uitschakelen; om op te slaan uw trekking Polen, gewoon passeren de Polen door de twee elastische lussen voor een gemakkelijke hands-free oplossing. Maar we niet klaar bent er, de ingebouwde lichtgewicht Osprey LidLock snel en veilig opgeborgen een fiets helm op de verpakking en de reflecterende klauwen houden u zichtbaar zijn voor headtorch of voertuigen als verplaatsen in omstandigheden met weinig licht. Iconische? Dat klinkt over het recht...
"Geweldig design, licht van gewicht, het hele jaar door veelzijdigheid en ziet er goed uit all in one pack!" - Best op Test actieve reiziger, oktober 2014.
"Vaste favoriet die een goede set van allround eigenschappen voor hillwalkers biedt" - Trail Magazine, augustus 2015.
"De Talon is een beetje Allrounder die is zeer licht. De combinatie van functies, prestaties, gewicht en prijs maakt de Talon onze Testwinnaar voor Daypacks"- Testsieger Alpin Magazine, maart 2016.

AirScape achterpaneel met schuim ruggen voor ventilatie
Borstbeen bandje met noodsituaties fluitje
Stretch mesh zijzakken met InsideOut compressie
Ritssluiting paneel toegang
LidLock fiets helm bevestiging
Reflecterende afbeeldingen
Dubbele ritssluiting heup riem zakken
Stow-on-the-Go trekking pole bijlage
Stretch zak op harnas
Externe hydratatie toegang
Interne belangrijke bijlage clip
LED licht bevestigingspunt
Kant compressie riemen
Enkele ijsbijl lus
Gewicht: 0,75 (M/L) kg
Maximale afmetingen: (cm): 54 (l) x 25 (w) x 23 (d)

Additional Information

Additional Information

Levertijd - Werkdagenagen 4 – 7
Gewicht S/M: 640g, M/L: 680 g
Volume in liter (1 L = 0,264172 gallons) S/M: 20L, M/L: 22L
Wereldwijd DHL Premium Air Mail Ja