MSR Reactor 1.7L Stove System

Varenummer: 06640
Køn: Damer, Mænd, Unisex

Leveringstid- Arbejdsdage: 4 - 7

Lagerstatus: Ikke på lager

1.482,25 kr
MSR

Beskrivelse

Detaljer

MSR Reactor 1.7L Stove System
MSR Reactor 1.7L spis System

VÄRLDENS SNABBASTE, MEST BRÄNSLEEFFEKTIVA ALL-SKICK SPIS SYSTEM.
Inte bara är reaktorn spis systemet den snabbaste och mest bränsle effektiv kamin som någonsin gjorts, det är den enda som levererar denna nivå av prestanda i kylan och vinden av den verkliga världen. Även om det kanske låter som hype, ta en titt på dessa testresultat och se exakt vad det innebär att du i fältet. Enkelt uttryckt, du bränner mindre bränsle, bära mindre bränsle och flytta snabbare än med någon annan tillgänglig spis. Och med MSRs beprövade kvalitet och hållbarhet, kan du vara säker på att prestanda att dra dig när du behöver det mest.

Integrerade System: State-of-the-art spis och högeffektiv Köksartiklar kombineras till en kompakt, fristående och lätt att använda systemet.
Oöverträffad koktid: Utklassar konkurrensen i head-to-head labbtester — kokande 5 liter vatten på bara 1,5 minuter – med en ännu större fördel ute i den verkliga världen.
Oöverträffad vindskydd: värmeväxlare helt omsluter strålande brännare huvud, vilket praktiskt taget eliminerar effekterna av vinden för att bibehålla enastående koka gånger och spara bränsle.
Maximal effektivitet: Patentsökt strålande brännare, värmeväxlare och inre tryckregulator producera bäst i klassen, bränsle-smuttar effektivitet i alla förhållanden.
CD: Alla system är fristående, passande spisen och bränsle inuti krukan. (1,0 L reaktorn System Bon optimalt med våra nya, mindre diameter 4 oz. kanistrar, som säljs separat).)
KAMINEN SYSTEMALTERNATIV
Kompletta reaktorn spis system finns nu tillgängliga i tre storlekar:
1,0 L System: för resor med 1-2 personer, eller någon vikt och utrymme är en premie.
1.7 L System: mångsidig artist med kapacitet att koka vatten och smälta snö fast för två eller flera.
2.5 L System: kokar nog för fem frysa torkade måltider på en gång, eller göra det en expedition snö-smältande kraftpaket för 2-3 personer.
Alla system inkludera: Reaktorn potten och spis, BPA-fria sil lock, PackTowl potten beskyddare och fällbara/låsning handtag
* För bästa resultat med kapseln bränsle, bränna alltid MSR IsoPro bränsle dunkar.

Yderligere information

Yderligere information

Leveringstid- Arbejdsdage 4 - 7
Vægt 1 lbs 1.5 oz / 496 g
Worldwide DHL Premium Air Mail Ja